Video

Birra 0.33l

Birra Prishtina 0.33l
Birra Prishtina 0.33l
Birra Prishtina 0.33l

Birra Prishtina – Lager 0.33 L

Prodhuar dhe mbushur nga “Birra Prishtina sh.p.k”.
Përbërësit: Ujë, Malt, Lupolo, Majë birre.
Përmban 4.2 % alkohol

Birra 0.50l

Birra Prishtina – Lager 0.5 L

Prodhuar dhe mbushur nga “Birra Prishtina sh.p.k”.
Përbërësit: Ujë, Malt, Lupolo, Majë birre.
Përmban 4.2 % alkohol

Birra Prishtina 0.50l
Birra Prishtina 0.50l
Birra Prishtina 0.50l

Folie 12 x 0.33 L

Birra Prishtina

Folie 12 x 0.33 L

Kanaçe Lager 0.5 L

Birra Prishtina 0.33l
Birra Prishtina 0.33l
Birra Prishtina 0.33l

Kanaçe Lager 0.5 L

Prodhuar dhe mbushur nga “Birra Prishtina sh.p.k.
Përbërësit: Ujë, Malt, Lupolo, Majë birre.
Prodhuar sipas Ligjit Gjerman të Pastërtisë “Reinheitsgebot”.
Përmban 4.2 % alcohol.

Kanaçe 6 x 0.5 L

Birra Prishtina

Kanaçe 6 x 0.5 L

Kanaçe 24 x 0.5 L

Birra Prishtina

Kanaçe 24 x 0.5 L

KEG 0.30l

Birra Prishtina 0.33l
Birra Prishtina 0.33l
Birra Prishtina 0.33l

Birra Prishtina

Fuçi 30 L

KEG 0.50l

Birra Prishtina

Fuçi 50 L

Birra Prishtina 0.33l

Birra Prishtina 0.33l

About

Misioni dhe Vizioni

Misioni ynë është të vazhdojm të prodhojme birrë të kualitet te lartë dhe të ju qendrojmë gjithmonë pranë klienteles tonë duke ju ofruar shije unike dhe të freskët.

Sponzor zyrtar i qejfit

Katalogu i produkteve: Shkarko Katalogun

Kontakt

Adresa: Magjistralja Prishtinë – Ferizaj, Zona Industriale, KM 8 Prishtinë, Kosovë

Tel: +383 38 60 60 93

Email: [email protected]